Frank Overweg

Frank Overweg

Frank Overweg

In de 30 jaar dat ons bedrijf al bestaat hebben wij steeds gekozen voor een “andere” benadering van onze klanten. Natuurlijk zijn wij destijds klein begonnen en ook nu nog willen wij bewust een relatief klein autobedrijf blijven. Dat wil zeggen: Qua formaat. Als het gaat om service, vakmanschap en klantvriendelijkheid pakken wij de zaken uiteraard wel groots aan!

De entree van ons pand wordt dus niet gevormd door een marmeren trap of andere te nemen obstakels, maar bestaat slechts uit een deur, die direct toegang geeft tot de werkplaats. Daarom kennen onze monteurs hun klanten bij naam en hebben een persoonlijke binding, wat als zeer prettig ervaren wordt.

Bovendien zijn wij niet gebonden aan een specifiek merk en kunnen u daarom objectief adviseren over de aanschaf van een nieuwe auto, van welk fabrikaat dan ook. Ook treft u bij ons een gevarieerde en vaak bijzondere collectie gebruikte auto’s uit alle prijsklassen aan. Dat wij daarbij steeds zorg dragen voor perfect uitgevoerde onderhoudsbeurten en reparaties spreekt voor zich.

Wij zijn niet gebonden aan een specifiek merk en kunnen u daarom objectief adviseren over de aanschaf van een nie
uwe auto, van welk fabrikaat dan ook.
Ook treft u bij ons een gevarieerde en vaak bijzondere collectie gebruikte auto’s uit alle prijsklassen aan.

Autobedrijf Frank Overweg
Rijksstraatweg 94-96
8121 EG Olst – Wijhe.

Maak snel een afspraak of vraag een offerte aan.

Vraag aan

Openingstijden

DI - VR 09.00 - 17.00 uur

ZA 10.00 - 14.00 uur

Kom langs

Petunialaan 20 Waalre

Bel ons:

Telefoon: 06 20522874