Chiptuning Eindhoven

Chiptuning Eindhoven

Chiptuning Eindhoven

Chiptuning is het afstellen van een motor voor betere prestaties. In elke auto bevindt zich tegenwoordig een computer. Deze computer stuurt de motor aan en wordt het motormanagement of de ECU (Electronic Control Unit) genoemd. Het motormanagement is het brein van de motor en regelt de motorloop aan de hand van diverse waarden, waaronder de turbodruk, de gaspedaalstand en inspuithoeveelheid. Door de software aan te passen stellen we de motor anders af.

Wat bereikt u met een Chiptuning op maat?

✔ Vermogenswinsten tot boven de 25%.
✔ Tot meer dan 30% extra trekkracht over het hele toerenbereik. Ideaal voor o.a. zwaar beladen bedrijfsauto’s en caravanrijders.
✔ Een Chiptuning op maat zorgt ervoor dat uw auto een stuk vlotter zal rijden dan voorheen; ideaal tijdens bijvoorbeeld het inhalen.
✔ De motor zal soepeler aanvoelen, wat het rijcomfort en -plezier absoluut ten goede komt.
✔ Last but not least; dankzij een Chiptuning op maat zal uw auto efficiënter brandstof verbruiken. De modificatie zorgt ervoor dat u in veel gevallen tot meer dan 5% en soms wel tot 15% op uw brandstofkosten bespaart.


Waarom JP Car Engineering?

✔ Geen ingekochte programma’s, maar handgemaakte software.
✔ 5 jaar garantie op de software.
✔ De kwaliteit is gegarandeerd, de prijs daaraan gerelateerd.
✔ Eigen werkplaats en diagnose.
✔ Gebruik van originele software read van uw auto. Zo blijft uw auto beschikken over de originele software en hardware nummers

U zult zelf ervaren dat de prijsverschillen op de markt groot zijn, en zo ook de manier van werken. Vergelijkt u het eens met een huisschilder. Niet iedere schilder werkt even netjes of gaat goed voorbereid te werk. Hierdoor is er ook een groot verschil in kwaliteit, wat u als klant soms pas na enkele maanden zult ervaren.

Wij garanderen dat wij binnen de door de fabrikant gestelde marges blijven werken en onze aanpassingen de toleranties niet zullen overschrijden. Wij maken dan ook “in huis” het programma voor uw wagen, naar uw wensen. Dit in tegenstelling tot de meeste chiptuners, die hun programma’s elders inkopen.

Wij willen graag exact weten wat we verkopen, en zo u de beste rijdervaring te kunnen garanderen. U gaat dan ook niet de deur uit zonder een goede proefrit zodat het door ons ontwikkeld programma volledig naar uw wensen is!

En de prijs? Bij ons GEEN prijzen van 500,- tot 1500,- euro voor een software aanpassing. Eerlijke verantwoorde prijzen doordat wij alle programma’s zelf ontwikkelen.

Ook hebben wij de mogelijkheid binnen ons netwerk om de nieuwste modellen uitvoerig te testen waardoor wij vaak voorop lopen met onze ontwikkeling. Dit mede door samenwerking met andere tuners over de hele wereld.


Bij ons in de werkplaats: 

Elke auto die bij ons naar binnen wordt gereden wordt specifiek aangepast, chiptuning op maat dus. De optimalisatie/chiptuning zal ongeveer ander half uur in beslag nemen, dit is afhankelijk om welk type auto het gaat. Wij gaan zelf van te voren altijd met de auto rijden om zelf de technische staat van de auto te testen, maar ook om een goed vergelijk te kunnen maken van voor en na de optimalisatie. De auto moet namelijk met een bepaalde souplesse blijven rijden. Ook hebben wij een mogelijkheid om u daadwerkelijk te kunnen laten zien welke winst er behaald is, dit doen wij door een speciaal ontwikkeld GPS systeem.

Kort om kom langs en ervaar onze optimalisatie op maat.
JP Car Engineering, de specialist in Chiptuning, Chiptuning Eindhoven.

Maak snel een afspraak of vraag een offerte aan.

Vraag aan

Openingstijden

DI - VR 09.00 - 17.00 uur

ZA 10.00 - 14.00 uur

Kom langs

Petunialaan 20 Waalre

Bel ons:

Telefoon: 06 20522874