Nieuws

Nieuws

WinOls trainingen

Sinds enige tijd biedt JP Car Engineering, onder de naam JP Car Academy, WinOls trainingen aan voor een ieder die de ambitie heeft om door te groeien in het vak chiptuning. De individuele trainingen worden gegeven door een van onze motormanagementsoftware specialisten en vinden plaats op onze locatie in Veldhoven.  Voorafgaand aan de training zullen we met de klant bespreken wat de doelstelling ...

Lees meer

Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van chiptuning

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Chiptuning. Voor de volgende modellen is nu een Chiptuning op maat mogelijk:
21-01-2019 - V3.2.0.182B
< MEDC17 BENCH MODE >
JAGUAR,BOSCH MED17.9.9 TC1793 LAND ROVER,BOSCH MED17.9.9 TC1793 BMW,BOSCH EDC17C50 TC1797 BMW,BOSCH EDC17C41 TC1797 ...

Lees meer

Oplossing EGR storing en Roetfilter 1.2TDi

De VAG groep kent helaas grote problemen omtrent het 1.2TDi blok. De meest voorkomende problemen zijn en blijven EGR en Roetfilter storingen. De enige oplossing tot voorkort was het vervangen hiervan, met een dure reparatie tot gevolg. Echter de problemen komen terug, dat is nu voorbij. Wij hebben de permanente oplossing voor het EGR probleem van de 1.2TDi.
Oplossing EGR storing en R ...

Lees meer

Chiptuning Mercedes Vito W447

Een bedrijfswagen is, vrijwel, onmisbaar voor iedere ondernemer. Soms biedt deze echter niet het gewenste rijplezier en blijkt vaak wel dat een bedrijfswagen minder pittig is in het verkeer. Mist u ook het extra vermogen in uw bedrijfswagen? Of wilt u dat uw bedrijfswagen iets zuinger wordt? Chiptuning biedt enorm veel mogelijkheden. Bij JP Car Engineering wordt uw bedrijfswagen, met zorg, geo ...

Lees meer

Chiptuning Volkswagen Passat B8

Volkswagen introduceerde onlangs haar nieuwe speler in het D-segment en noemt de Passat B8 “het slimste jongentje van de klas”. Volkswagen wil de Passat meer gaan neerzetten in het Premium segment. Het motorengamma biedt in ieder geval genoeg keuze, maar is elke keuze een juiste keuze? JP Car Engineering kan jouw keus in een goede keus veranderen.
TDi Leasetopper of flopper?
...

Lees meer

Chiptuning Jaguar XE

Jaguar is lange tijd weggeweest uit het D-segment. Maar ze zijn terug en hoe. Jaguar legt de nadruk op rijplezier en rijbeleving, ze introduceren de nieuwe Jaguar XE. Een nieuwe D-segment kandidaat met achterwiel aandrijving, Jaguar weet hoe je een auto neer moet zetten. Genoeg pk fun, maar JP Car Engineering weet jouw XE nog leuker te maken!
Premium is back, and it’s a Jag!
...

Lees meer

Openingstijden

DI - VR 09.00 - 17.00 uur

ZA 10.00 - 14.00 uur

Kom langs

Petunialaan 20 Waalre

Bel ons:

Telefoon: 06 20522874